Punët e shtëpisë kërkojnë shumë kohë dhe përpjekje, dhe shpeshherë duke i dedikuar tepër kohë shtëpisë, neglizhojmë punë të tjera të rëndësishme.
Ka ardhur koha të realizosh gjithë projektet e tua, të kalosh më shumë kohë me familjen, me shoqerinë, sepse kompania jonë profesionale e pastrimit mund të merret me çdo papastërti. Profesionistët tanë me përvojë si dhe produktet ekologjike profesionale të pastrimit, do t’a bëjnë shtepinë tuaj të shkëlqej si e re. Shërbimet që ofrohen:

-Shërbime sanitare për shtëpi

-Shërbime sanitare për zyra

Pastrimi me themel përfshin: 

-Pastrim i sipërfaqes së  dyshemeve

-Disinfektim i tualeteve, lavamaneve, vaskave dhe dusheve.

-Pastrim i dritareve, pasqyrave  dhe pjesëve të përbëra prej xhami

-Pastrim i kuzhinës brenda dhe jashtë saj

-Larja e ballkoneve

-Pastrim i pluhurave dhe disinfektim të të gjitha orendive shtëpiake

-Pastrim i dyerve

-Pastrim i parvazeve të dritareve dhe dyerve

-Pastrim i prizave

-Pastrimi i tapetave dhe heqja e tyre prej vendi, rishtrohen në përfundim.

Shërbime extra

-Larje divanesh dhe kënde

-Larje dyshekësh

Shopping Basket
Open chat
Përshëndetje!
Si mund tju ndihmojmë?