Mirësevini në Alpha Contact

Turizëm Dentar

Punësime

Shërbime Sanitare

rreth nesh

Alpha Contact.al është një familje e madhe, me njerëz të fokusuar dhe të drejtuar nga talenti, të cilët janë trajnuar për të ofruar shërbimet me cilësinë më të lartë, duke patur si synim të bëhemi lider në Shqipëri dhe Europë.

Bazuar në përvojën tonë, shërbimet që kemi zgjedhur të ofrojmë janë kthyer në domosdoshmëri ditët e sotme, por janë shërbime që kërkojnë shumë kohë dhe sforcim nëse kryhen individualisht. Dhe jo vetëm kaq por edhe shumllojshmëria që ofrohet sot në treg, t’a bën zgjedhjen më të vështirë. Prandaj ne, pasi kemi studiuar mirë tregun, dhe kemi përzgjedhur atë që është e shkëlqyer për ju, duam t’ju vijmë në ndihmë duke ndërmjetësuar për të arritur cilësi, zgjidhje në kohë të shkurtër dhe mbi të gjitha kënaqësinë tuaj si klient.

Misioni

Të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve, duke iu ofruar atyre zgjidhjet më të mira përsa i përket kërkesave që kanë dhe duke ndërtuar kështu një marrdhënie afatgjatë me ta.

Vizioni

Të përmirësojmë cilësinë e jetesës së klientëve tanë, duke i ardhur në ndihmë për gjetjen e zgjidhjeve në kohë rekord me cilësi të lartë.

Vlerat tona

Siguri – Ne kontrollojmë dhe trajnojmë në mënyrë proaktive bashkëpunëtorët tanë në terren për të ofruar shërbimet më korrekte në Europë.
Cilësi - Ne krenohemi me ofrimin e shërbimeve me vlerë të lartë dhe sigurojmë kënaqësinë e klientëve dhe bashkëpunëtorëve në terren.
Integritet – Ne presim që bashkëpunëtorët tanë të bëjnë gjithmonë gjënë e duhur, të veprojnë në mënyrë transparente dhe të demonstrojnë llogaridhënie.

Benefits-of-Knowledge-Base-for-Call-Centers-700x366-1

Pse të na zgjidhni ne

Alpha contact.al ka ekspertët dhe burimet e nevojshme për të zhvilluar shërbimet që ofron,  duke bërë zgjedhjen më të mirë dhe më të sigurt që ju keni nevojë, duke ju dhënë kohën dhe mundësinë të fokusoheni pa u shpërqëndruar në ecurinë e jetës familjare, punës apo biznesit tuaj

Stafi ynë

E kuptojmë se njerëzit tanë luajnë një rol kyç në suksesin e biznesit tonë prandaj ne punësojmë njerëz të cilët janë inteligjent dhe të përkushtuar

Shërbim klienti

Përpiqemi të jemi aty për ju në cdo kohë, duke ju sjellë shërbim në nivele të larta dhe sigurohemi që të gjithë të jenë të kënaqur nga puna jonë.

Mbështetje

Specialistët tanë janë të besueshëm, të përkushtuar dhe me eksperiencë. Ata do të japin më të mirën për të zgjidhur kerkesat tuaja.

Kualitet

Jemi të vendosur t’ju japim zgjidhjet më perfekte në shërbimet që ofrojmë, prej të cilave do të ngeleni të kënaqur më shumë se sa ju prisni.

Kliente
0
Kliente te kenaqur
0
Projekte aktive
0
Shopping Basket
Open chat
Përshëndetje!
Si mund tju ndihmojmë?