Punësime

Ne tregun e sotem, bizneset ne rritje po perballen me sfida serioze per te gjetur talentin e duhur.
Qellimi i Alpha Contact eshte te krijoje nje ure lidhese mes pune kerkuesve dhe pune ofruesve, duke e bere procesin e punesimit te lehte per te dyja palet, me seriozitet, pozitivitet dhe korrektesi.

Alphacontact.al u mundëson kompanive të identifikojnë dhe punësojnë shpejt anëtarë të rinj dhe të trajnuar  të personelit në role kyce, globalisht përmes strategjive tona të përzgjedhjes . Kompanitë mund të kenë akses në një përzgjedhje të pakrahasueshme të specialistëve të rekrutimit për të gjetur talentin e përsosur bazuar në kërkesat e tyre unike, duke përfshirë industrinë, vendndodhjen, rolet e mëparshme dhe më shumë.

Shopping Basket
Open chat
Përshëndetje!
Si mund tju ndihmojmë?